Duplex te koop

* 650000€

2 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 20124138
Immoweb code : 20124138
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

**Exclusief Duplex Appartement met Uitzicht op de Noordzee:

Welkom bij het duplex appartement op de derde verdieping van Residentie ORT, een architectonisch meesterwerk gelegen in het hart van Oostende. Met een indrukwekkende oppervlakte van 116 m² en een kelderberging van 4 m² biedt dit appartement een luxueuze en comfortabele woonervaring met een ongeëvenaarde vista op de Noordzee.

**Luxe Afwerking en Ongeëvenaard Uitzicht**

Dankzij de ruime glaspartijen geniet u van een overvloed aan natuurlijk licht en een adembenemend uitzicht op de Noordzee. De hoogwaardige afwerking van dit appartement weerspiegelt de exclusiviteit en het vakmanschap van Residentie ORT. Elk detail is zorgvuldig uitgekozen om een harmonieuze en stijlvolle leefomgeving te creëren.

**Ruimte en Licht**

De royale glaspartijen zorgen niet alleen voor spectaculaire uitzichten, maar ook voor een lichte en luchtige woonruimte. Het gevoel van openheid en verbinding met de omgeving maakt dit appartement tot een unieke plek om te wonen en te ontspannen.

**Exclusieve Voorzieningen**

Naast het genot van uw eigen ruime en luxueuze duplex appartement, kunt u als bewoner van Residentie ORT ook genieten van het gemeenschappelijke dakterras met een volledig uitgeruste buitenkeuken. Dit terras biedt een perfecte plek om te ontspannen, te socializen met medebewoners en te genieten van de verfrissende zeelucht en het panoramische uitzicht.

**Milieuvriendelijke Verwarming**

Residentie ORT zet zich in voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. De verwarming van het appartement

Dit pand maakt deel uit van het project Residentie ORT

Neem contact op