Duplex te koop

195000€

4 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 20189484
Immoweb code : 20189484

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Op te frissen appartement gelegen op het marktplein

Bent u op zoek naar een uitzonderlijk renovatieproject met tal van mogelijkheden? Dan is dit ruime appartement, gelegen aan het marktplein van Kapelle-op-den-Bos, de ideale kans. Met zijn centrale ligging in het hart van de stad en de mogelijkheid om er een modern en luxueus duplex appartement van te maken, biedt deze woning alle ingrediënten voor een succesvolle investering.

Indeling van de woning:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een royale woonruimte die voldoende mogelijkheden biedt om er een gezellige en lichte woonkamer van te maken. Aangrenzend vindt u de keuken. Het appartement beschikt verder over drie ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen of als kantoor-/werkruimtes voor thuiswerkers.Daarnaast is er een badkameren een apart toilet, wat het comfort van de woning verhoogt.

Zolder met potentieel voor uitbreiding:
Wat dit appartement echt uniek maakt, is de royale zolderruimte. Deze kan omgetoverd worden tot extra kamers, of zelfs volledig ingericht worden om het appartement om te vormen tot een duplex. Hierdoor kan de woonruimte aanzienlijk worden vergroot, wat de waarde van het pand aanzienlijk zal doen stijgen. Dit maakt het pand bijzonder aantrekkelijk voor investeerders die het potentieel zien van dit type verbouwing.

Ideaal voor investeerders:
Voor investeerders biedt dit project een uitstekende return-on-investment, zeker gezien de mogelijkheid om de woonoppervlakte aanzienlijk te vergroten en de ligging in een gew

Neem contact op