Duplex te koop

* 370000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 20071368
Immoweb code : 20071368
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/12/2025
Verdieping : 2

Omschrijving

Luxe 3-slaapkamer maisonnette appartement in Crisnée

L'immobilière de MARNEFFE biedt 10 appartementen met 2 slaapkamers en 2 duplexappartementen met 3 slaapkamers met terras of balkon. Nieuwe appartementen in een luxe gebouw van 2 verdiepingen met een moderne architectuurstijl. Een eigentijds project, aangepast aan de huidige energienormen en behoeften.
Ideale ligging in Crisnée, vlakbij de E40 en alle voorzieningen. Ononderbroken uitzicht aan de achterkant over het platteland. Aangelegd terrein met bomen.
Dit duplex appartement bevindt zich op de 2e verdieping en bestaat uit 3 slaapkamers + bureau en een prachtig, ideaal gelegen terras van 22 m². De geadverteerde woonoppervlakte is 165 m².
Carports, parkeerplaatsen en kelders beschikbaar (informatie en prijzen verkrijgbaar bij het agentschap). De oplevering is gepland voor eind 2025, dus je kunt je tegels, Quickstep, deuren, keuken en badkamer kiezen om je flat helemaal naar jouw smaak te personaliseren.
Kenmerken +++: isolatie met PEB aangekondigd A+, PVC ramen met dubbele beglazing, ingerichte keuken, Italiaanse douche, lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, boiler via warmtepomp, 6 fotopanelen, VMC met dubbele doorstroming, lift, videofoon.
Verkoop onderworpen aan btw (6% btw onder bepaalde voorwaarden) en toepassing van de wet Breyne (betaling in termijnen).
Een volledig afgewerkt luxe appartement waar je alleen nog maar in hoeft te trekken!
Plannen en specificaties beschikbaar op onze website.
Voor meer informatie, bel 019 770 500 of bezoek https://www.immodemarneffe.b

Dit pand maakt deel uit van het project Résidence Goya

Neem contact op