Duplex te koop

269000€

3 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 20010437
Immoweb code : 20010437

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
137 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gezellig instapklaar duplex-appartement te Mopertingen

Dit prachtig gelegen duplex appartement biedt een ideale combinatie van modern comfort en praktische indeling. Gelegen aan de Mopertingenstraat 3/1 in Bilzen, bevindt deze woning zich op de eerste en tweede verdieping van een karakteristiek gebouw uit 1931. Het appartement is instapklaar en biedt een ruime en goed geïsoleerde leefomgeving, perfect voor wie op zoek is naar comfort en gemak.

Met een bewoonbare oppervlakte van 151 m² biedt dit duplex appartement voldoende ruimte. De leefruimte, samen met een open keuken, beslaat 36 m² en vormt een uitnodigende plek voor ontspanning en gastvrijheid. De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur, ruime opbergmogelijkheden en praktische werkbladen.

Dit appartement beschikt over drie ruime slaapkamers met oppervlaktes van 13 m², 14,1 m² en 21,3 m². Elke kamer heeft grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een aangename sfeer. De badkamer is uitgerust met moderne voorzieningen en biedt een ontspannen douche-ervaring.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het terras van 14,5 m², georiënteerd op het noordoosten. Dit terras is ideaal voor het genieten van de ochtendzon en biedt een koele schaduw in de namiddag. Dankzij de uitstekende isolatie blijft het appartement zowel in de zomer als winter comfortabel.

Het appartement heeft geen gemeenschappelijke kosten en er is geen syndicus, wat zorgt voor een zorgeloos en onafhankelijk woongenot. Bovendien zijn er drie staanplaatsen

Neem contact op