Duplex te huur

890€ per maand

3 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 20172796
Immoweb code : 20172796

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim duplex app met 3 slpkmrs en groot terras in Hulst

Dit toffe en ruime duplex appartement is gelegen op Terlaak, in Hulst. Het appartement is gelegen in een doodlopende straat, vlakbij het op- en afrittencomplex van de E313. Dankzij haar ligging vlakbij de autostrade is de verbinding met omliggende gemeenten heel vlot. Op fietsafstand kom je in het centrum van Hulst. De centra van Tessenderlo, Ham en Paal met al hun winkels, scholen en horeca bevinden zich op slechts 10 minuutjes rijden.

Bij binnenkomst betreden we de inkomhal waar zich een eerste apart toilet bevindt. Via de inkomhal komen we binnen in de ruime leefruimte met open keuken (56,50m²). De grote ramen, voorzien van rolgordijnen, zorgen voor veel natuurlijk lichtinval in de leefruimte en keuken. De keuken is uitgerust met een spoelbak, een afwasmachine, een koelkast, een oven en een kookvuur (keramisch) met dampkap.

De keuken geeft ook toegang tot het grote zuid-gerichte privé terras (50m²).

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers (15,50m², 12,16m² en 13m²) en een badkamer (12m²). De badkamer is voorzien van een bad, een inloopdouche, een dubbele lavabo en een tweede toilet. In één van de slaapkamers is een vaste trap naar de zolder. Deze zolder is ideaal om te gebruiken voor extra opbergruimte.

De centrale verwarming is op aardgas en de berekende energiescore van dit energiezuinig appartement bedraagt 111 kWh/m² jaar.

Het appartement wordt verhuurd aan de prijs van 890,00 euro per maand en de gemeenschappe

Neem contact op