Duplex te huur

1150€ per maand

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11490744
Immoweb code : 11490744

Overzicht

3 slaapkamers
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

FENOMENAAL appartement met hoge afwerking te KLUIZEN !

Dit is een absolute BUITENKANS voor wie wil genieten van ruimte, afwerking en lichtinval !
Dit prachtig gebouw bestaande uit 2 maniakaal afgewerkte appartementen ligt in de dorpskern te Kluizen ! Ondanks zijn rustige ligging heeft u toch een zeer goede bereikbaarheid naar winkels, scholen, openbaar vervoer & de invalswegen, KORTOM EEN TOPLIGGING ! Het appartement zal u verrassen in vele opzichten, naast zijn mooie volwaardige binnenruimtes & zijn zeer leuke loftstijl heeft u een mooi zonneterras aan de leefruimte & een PRACHTIG GROOT DAKTERRAS op de 2de verdieping met zicht op de kerktoren ! Er zijn 3 volwaardige slaapkamers, een ruime bureauruimte/hobbyruimte en een sublieme badkamer & open keuken met HOOGWAARDIGE materialen ! Niets werd aan het toeval overgelaten, deze toffe duplex werd volledig geschilderd en voorzien van lichtarmaturen + zonnescreens !

Indeling: inkom, volwaardige leefruimte met open keuken, extra bijkeuken + wasplaats, zonneterras 1, nachthal, apart toilet, badkamer met inloopdouche en 2 volwaardige slaapkamers.
1ste verdieping: bureauruimte/hobbyruimte, 3de slaapkamer + een ruim dakterras bereikbaar uit beide ruimtes.

Om het plaatje compleet te maken is er een privatieve parkeerplaats en een extra berging achteraan. Een fenomenaal appartement dat zelden te huur komt !
Meer info of een bezoek? Bel Chadia 0470 032 876 !

Neem contact op