Duplex te huur

1100€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 20159908
Immoweb code : 20159908

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Modern duplexappartement met twee slaapkamers in het centru

Dit modern en energiezuinig appartement is gelegen op een TOPlocatie in het centrum van Evergem. Diverse faciliteiten bevinden zich in de nabije omgeving en op wandelafstand (scholen, restaurants, winkels, sporthal ...). Evergem is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus, trein en tram richting Gent).

U betreedt het appartement via een aparte ingang dan de winkel op het gelijkvloers. (deur rechts) Op de eerste verdieping is er een ruime afgewerkte woonkamer met talrijke inbouwspots, een moderne open keuken (ingericht met alle toestellen), een wasplaats en een toilet. Via het schuifraam in de woonkamer heeft u toegang tot een groot terras. Op de tweede verdieping zijn er twee ruime slaapkamers, een badkamer met bad en inloopdouche, een bergruimte en een apart toilet.

De verschillende raampartijen zorgen voor veel lichtinval.

Het appartement is zeer mooi afgewerkt met kwalitatieve materialen.

Op vlak van energiezuinigheid scoort het appartement zeer goed met een EPC-label A.

Vrije parkeerplaatsen zijn te vinden op slechts enkele meters van de deur.

Heeft u interesse in dit appartement? Reserveer dan zeker uw tijdslot op het voorziene bezoekmoment. (immovercruysse.be > te huur > ga naar dit pand > druk op de knop "plan uw bezoek" > reserveer het gewenste tijdslot).

Vragen? Laat het ons gerust weten via [email protected].

Neem contact op