Duplex te huur

1250€ + 80€ per maand

1 slaapkamer 60 vierkante meters

Immoweb code : 20177510
Immoweb code : 20177510

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/09/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

1-slaapkamer appartement Modern/helder - Europese Commissie

Tel: +32.456.13 43 88 / E-mail: [email protected]

We Invest biedt u met trots dit prachtige souplex appartement met één slaapkamer aan, gelegen in de Rue Saint-Quentin 17 in Brussel. Deze woning is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een gebouw met lift en biedt een goed ingedeelde en geoptimaliseerde leefruimte. Het appartement bestaat uit een ingerichte keuken die uitkomt op een lichte woonkamer, een slaapkamer op de benedenverdieping, een praktische bijkeuken, een ingebouwde kleedkamer, een complete badkamer met ruimte voor een wasmachine en een apart toilet.

Qua voorzieningen is de flat strategisch gelegen vlakbij de Louizalaan en de Antoine Dansaertstraat, bekend om hun vele eetgelegenheden, met een rijke keuze aan restaurants, cafés en boetieks die deze dynamische buurt levendig houden. Op het gebied van groen is de duplex ideaal gelegen, op gelijke afstand van het Jubelpark, het Ambiorixplein en het Park van Brussel.
Dit appartement ligt in het centrum van Brussel, op 50 meter van de Europese Commissie en biedt een bevoorrechte toegang tot een dynamische, kosmopolitische wijk.

Huur: €1.250/maand

Nutsvoorzieningen: €80/maand (onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes en privé wifi)

ILL: C

Beschikbaar vanaf 15 september 2024.

Om meer te weten te komen over deze uitzonderlijke woning en een bezichtiging te regelen, bezoek www.weinvest.be.

Neem contact op