Duplex te huur

1800€ per maand

3 slaapkamers 201 vierkante meters

Immoweb code : 20004283
Immoweb code : 20004283

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
201 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

High-end duplex appartement

Bent u op zoek naar een zonnig en rustig duplex appartement in de omgeving van Gavere? Zoek niet verder! Dit splinternieuw appartement is een unieke kans. Gelegen boven een advocatenkantoor, geniet u van absolute rust, zonder directe buren.

Het appartement beslaat de eerste en tweede verdieping met een totale oppervlakte van maar liefst 201 m². De luxueuze afwerking met gouden details en hoogwaardige materialen, waaronder een Quooker Fusion Gold kraan, geeft het een stijlvolle uitstraling. Het biedt 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met zowel een inloopdouche als een ligbad. Dankzij de grote ramen zowel vooraan als achteraan geniet u van een overvloed aan licht en een groot ruimtelijk gevoel.

Voor uw comfort is er een overdekte staanplaats met laadpaal en een gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers. Dankzij de geavanceerde technologieën zoals geothermie en zonnepanelen is het appartement uiterst energie-efficiënt.

Gelegen op een toplocatie, heeft u alle nodige faciliteiten binnen handbereik. Bovendien zijn er geen gemeenschappelijke kosten, wat dit appartement extra aantrekkelijk maakt. Mis deze unieke kans niet en contacteer ons vandaag nog voor een bezichtiging!

TROEVEN
- geen gemeenschappelijke kosten
- hoogwaardige luxe afwerking
- LED verlichting
- zeer ruime oppervlakte
- overdekte staanplaats met laadpaal
- volwaardige privé zolderruimte
- BEN - e-peil 8

Neem contact op