Commerciële villa te koop

855950€

265 vierkante meters

Immoweb code : 20091837
Immoweb code : 20091837

Overzicht

265 vierkante meters bewoonbare ruimte
1045 vierkante meters grond
819,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Op een zichtbare en centrale locatie, ideaal gelegen voor zelfstandige ondernemers, vindt u deze knappe vrijstaande villawoning in perfecte staat van onderhoud.

Indeling gelijkvloers: inkomhal, grote leefruimte, hoogkwalitatieve geïnstalleerde keuken, berging, bureau en wasruimte.
Verdieping: 2 ruime slaapkamers – waarvan een met aansluitende dressing – badkamer (met douche en bad en toilet), aparte dressing en mooi afgewerkte derde zolderkamer.

Deze villa is perfect instapklaar en kenmerkt zich door een grote bewoonbare oppervlakte van circa 265 vierkante meter. Ideale eigendom voor wie wonen en werken wil combineren. Vanuit de leefruimtes heb je niet alleen uitzicht op zwembad en prachtige tuin, maar ook op de burelen.

Grote troef, naast de ruimte en de locatie, is de luxe-afwerking met kwaliteitsmaterialen. In de zeer fraaie tuin is er onder meer een gezellig overdekt terras en een fraai zwembad met douche en keuken. Focus op afwerking (hoogkwalitatieve materialen, inbouwkasten etc), comfort (overal airco aanwezig) en energiezuinigheid (+90 zonnepanelen!).

Zéér goede energiescore (label B!) dankzij recente hoogrendementsketels, warmtepomp, muurisolatie (4cm), dakisolatie (15cm), gevelisolatie (15cm) én meer dan 25.000 (!) WattPiek aan zonnepanelen.

Dubbele garage + achteraan een loods/werkplaats (circa 240m²) met stockageruimte en burelen. Villa en loods zijn tevens bereikbaar langs achteren.
Meer info en bezoeken: 052690691 of [email protected]

Neem contact op