Commerciële panden te koop

980000€

580 vierkante meters

Immoweb code : 11470998
Immoweb code : 11470998

Overzicht

1 badkamer
580 vierkante meters bewoonbare ruimte
524 vierkante meters grond
1.870,00 € m²

Omschrijving

MULTIFUNCTIONEEL PAND MET DUPLEXAPPARTEMENT EN GARAGE

In een belangrijke doorgangsstraat tussen Gent en Evergem, ter hoogte van Wondelgem, ligt dit multifuntioneel pand met op het gelijkvloers burelen, een magazijn, een lichtrijke toonzaal en een ruime werkplaats met smeerput. De brede oprit links, voorzien van een hekken, leidt naar een garage met plaats voor 2 wagens en is uitgerust met een geautomatiseerde, sectionale poort. Vooraan, rechts aan de straatkant, is er nog een tweede garage met voldoende hoogte voor een camionette.
Boven het handelsgedeelte bevindt zich een degelijk afgewerkt duplexappartement van ongeveer 190 m² met een terras van 65 m².
Op de eerste verdieping is er een ruime woonkamer met aanpalend een volledig geïnstalleerde keuken, voorzien van MIELE toestellen, zoals een warmeluchtoven, koelkast met diepvries, vaatwas, ceramische kookplaat, stomer en inbouwbordenverwarmer. Verder is er nog een apart toilet, een hal en een wasplaats. Zowel de keuken als de woonkamer hebben rechtstreekse toegang tot het zonnige terras.
De tweede verdieping telt nog 3 volwaardige slaapkamers waarvan 2 uitgerust met airco, een dressing en een badkamer met douche en ligbad.

Naar verhuur toe kan deze eigendom worden opgesplitst en kunnen zowel de burelen, toonzaal, magazijn/werkplaats als het appartement, apart worden verhuurd. Dit ruime pand biedt heel wat mogelijkheden, is degelijk gebouwd, is uiterst commercieel gelegen en vlot bereikbaar. 

Totaal KI: € 3 265. Mobiscore: 8,7/10. Asbestveilig. Vrij bij...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op