Commerciële panden te koop

265000€

248 vierkante meters

Immoweb code : 20124834
Immoweb code : 20124834

Overzicht

1 badkamer
248 vierkante meters bewoonbare ruimte
170 vierkante meters grond
1.558,00 € m²

Omschrijving

Handelshuis met enorm potentieel in hartje Tongeren

Charmant handelshuis met woongelegenheid op amper 160m van de Grote Markt en met een rijk verleden als bakkerij. Vooraan ligt de authentieke winkel, achteraan vind je de verschillende ateliers. Eén van de stockageruimtes geeft toegang tot de kelder. 
De keuken van het woongedeelte vind je op het gelijkvloers. De eerste verdieping huisvest de badkamer en de woonkamer. De zolder die te bereiken is via een vaste trap herbergt 2 slaapkamers. De indeling en de bijzondere balken vormen het perfecte canvas voor wie houdt van een woning met karakter. Het huis herbergt een enorm potentieel voor een creatieve inrichting.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting voor niet-residentiële gebouwen. Meer info: https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.

Het goed is opgenomen in de inventaris "Historische stadskern van Tongeren" en "Basiliek Onze-Lieve-Vrouw met stadstoren: buffer". De rechtsgevolgen in hoofdstuk 4 van het Onroerenderfgoeddecreet van 12/07/13 zijn van toepassing.

Hoewel het gebouw voldoet aan de kwaliteitsnormen in de voedingssector, zijn - mits de juiste vergunningen - tal van herbestemmingen mogelijk. 

Contacteer mij voor meer info of een vrijblijvende afspraak op 011/49.75.90.

De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. Katrien Wouters - creating IMMOtions kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. 

Renovatieplicht: ja

Neem contact op