Commerciële panden te koop

349000€

Immoweb code : 11113452
Immoweb code : 11113452

Overzicht

1 badkamer

Omschrijving

Modern handelspand met garage op een drukke hoeklocatie.

Modern handelspand van 104m² met duplexappartement (228m²) en garage op een drukke hoek locatie.

Ontdek dit volledig vernieuwde gebouw met een handelspand op de begane grond en een ruim duplexappartement erboven.
Het appartement biedt een eigentijdse indeling met een ruime leefruimte met open keuken, drie zeer ruime slaapkamers en een badkamer uitgerust met een inloopdouche. Aan de woonkamer is er de mogelijkheid tot het maken van een terras (reeds vergund).

Het handelspand op de begane grond is uitgerust met een EPC-waarde van E59 en beschikt over een ventilatiesysteem type C voor een optimale luchtkwaliteit, zowel in het handelspand als in het appartement. Leidingen voor airconditioning en alle benodigde (netwerk)kabels voor camera's zijn reeds geïnstalleerd, waardoor het pand klaar is voor diverse zakelijke mogelijkheden.

Daarnaast biedt het handelspand elektrische rolluiken voor comfort en veiligheid, warm edge ramen voor extra isolatie, en rookmelders voor optimale veiligheid. De dubbele brandwerende plafonds in gyproc tussen het handelspand en het appartement zijn vergund voor horeca, waardoor veelzijdige mogelijkheden ontstaan. De keukenruimte is voorzien van een elektrische installatie en een waterinstallatie om een keuken te kunnen plaatsen.

Een aparte ingang langs de straatkant leidt naar een bureau-ruimte, ideaal voor zakelijke activiteiten. De droge kelder is perfect geschikt als opslagplaats voor dranken. Alsook is er een praktis...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op