Commerciële panden te koop

798000€

530 vierkante meters

Immoweb code : 11429544
Immoweb code : 11429544

Overzicht

1 badkamer
530 vierkante meters bewoonbare ruimte
427 vierkante meters grond
1.988,00 € m²
Verdieping : 1

Omschrijving

Kantoorruimte met afzonderlijk appartement gelegen nabij ...

Dit zeer ruim kantoor/handelspand met afzonderlijk appartement en een garage is zeer gunstig gelegen nabij de Expressweg en het Sint-Pietersstation te Brugge.  Het biedt heel wat mogelijkheden als kantoor met de verschillende bureaus op het gelijkvloers en op de eerste verdieping, maar ook als groepspraktijk of handel heeft het enorm potentieel.  De vele glaspartijen maken het geheel lichtrijk en zorgen tevens voor een mooie zichtbaarheid van de bedrijvigheid ter plaatse.
Aan het gebouw zijn redelijk wat parkeerplaatsen beschikbaar en daarboven zouden nog eens extra parkeerplaatsen op het perceel mogelijk zijn. 
Grenzend aan de ruimte maar met een aparte ingang langs buiten,  bevindt er zich nog een appartement die reeds lange tijd verhuurd is en een mooi rendement oplevert. Daarbij is het geheel nog eens energiezuinig aangepakt. EPC label B
Dus alles voor een goeddraaiende zaak is hier aanwezig.  Wenst u te scoren bij uw klanten/personeel met een subliem gelegen en energiezuinige ruimte met grote visibiliteit, vraag dan hier zeker een bezoek aan.

 

Renovatieplicht: nee

Neem contact op