Commerciële panden te koop

* 495000€

224 vierkante meters

Immoweb code : 20189768
Immoweb code : 20189768
*exclusief belastingen

Overzicht

224 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/05/2026
Verdieping : 0

Omschrijving

Casco handelsruimte met een oppervlakte van 224 m² en kel...

Lancering: ontdek als eerste de lanceringsvoorwaarden van dit energiezuinige nieuwbouwproject tijdens een individuele afspraak bij ons op kantoor. 

Deze lichtrijke doorzon casco handelsruimte van ca. 224 m² is gelegen vooraan in de residentie, te kijken vanop de Kapellestraat. De handelsruimte heeft zijn toegang langs de Kapellestraat en geniet van een mooie natuurlijke lichtinval met zicht op het binnentuin. Verder is er ook rechtstreeks toegang vanuit deze handelsruimte tot de kelder die een oppervlakte heeft van 60 m². Gezien de casco oplevering, kan de toekomstige eigenaar dit naar eigen smaak en behoeften afwerken.

Kapellehof is gelegen vlakbij het centrum van Astene en biedt een gemengd aanbod met 17 lichtrijke leefappartementen, 4 kantoren en 3 handelsruimten en dit gecombineerd met een ruime ondergrondse parking en ruime kelderbergingen.

Op het gelijkvloers zijn er 4 kantoren en 3 handelsruimtes voorzien, allen met grote raampartijen en hoge plafonds voor maximaal licht en een goede visibilteit.

Voor het optimaal comfort voor alle bezoekers van de handel- en kantoorruimtes, zijn er voldoende bovengrondse en ondergrondse parkeerplaatsen voorzien op het terrein.

Benieuwd naar het volledige aanbod van dit kwalitatieve nieuwbouwproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak via 09 278 78 79 of [email protected] 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op