Commerciële panden te koop

250000€

135 vierkante meters

Immoweb code : 20008740
Immoweb code : 20008740

Overzicht

2 badkamers
135 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Praktijk of bureelruimte met woonst. Opbieden vanaf € 250...

Ontdek deze prachtige bel-etage woning in het pittoreske dorp Oosteeklo, gelegen in de gemeente Assenede, Oost-Vlaanderen. Deze eigendom straalt hedendaagse moderniteit uit met zijn strakke vormen en overvloedig gebruik van glas, wat zorgt voor een open en licht interieur. De woning biedt een perfecte balans tussen woon- en werkruimte, ideaal voor wie wonen en werken wil combineren in een sfeervolle omgeving.

Deze woning is uitermate geschikt voor verschillende handelsdoeleinden zoals een praktijkruimte, kapperszaak, schoonheidszorgen, therapeuten of advocatenkantoor. Bij binnenkomst op het gelijkvloers betreedt u de ruime inkomhal met gastentoilet en trappenhal, wat perfect kan dienen als ontvangstruimte voor klanten. Deze leidt naar een gezellige eetplaats met keuken, die tevens kan dienen als praktijkruimte of bureel, ideaal voor het ontvangen van cliënten en het voeren van consultaties.

Daarnaast vindt u op het gelijkvloers een handige berging en een aparte douchecel, wat extra praktisch is voor zowel privé als professioneel gebruik. Op de eerste verdieping bevindt zich een royale leefruimte in loftstijl, die dankzij de grote ramen baadt in natuurlijk licht. Deze ruimte biedt toegang tot een terras, waar u kunt genieten van de zon, wat een heerlijke plek is om even te ontspannen na een drukke werkdag.

De tweede verdieping herbergt twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en een apart toilet, wat zorgt voor de nodige privacy en comfort....
Renovatieplicht: nee

Neem contact op