Commerciële panden te huur

1000€ per maand

78 vierkante meters

Immoweb code : 20031253
Immoweb code : 20031253

Overzicht

78 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Winkelruimte te huur in Lokeren - ontdek deze unieke locati

Deze winkelruimte is perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een unieke locatie voor hun bedrijf. De winkelruimte van een oppervlakte van 78 vierkante meter is gelegen in een levendige buurt. Deze winkelruimte biedt tal van mogelijkheden voor verschillende soorten bedrijven. Of je nu een boetiek, koffiebar of een ander soort winkel wilt openen, deze ruimte is ideaal vanwege de hoge zichtbaarheid en de constante stroom van potentiële klanten.

De ruimte is voorzien van voldoende ruimte voor een winkelgedeelte, opslagruimte, bureau en een extra bureau op de eerste verdieping, afhankelijk van de behoeften van je bedrijf. Ook is er nog een garage voorzien.

De ligging van de winkelruimte in Lokeren is ook een groot pluspunt. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving. Bovendien is het omringd door andere populaire winkels en eetgelegenheden, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor shoppers.

Kortom, deze winkelruimte in Lokeren is een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een levendige en goed gelegen locatie voor hun bedrijf. Met zijn moderne uitstraling, goede ligging en tal van mogelijkheden, is het de perfecte plek om je ondernemersdromen waar te maken.

Neem contact op