Commerciële panden te huur

860€ + 67€ per maand

88 vierkante meters

Immoweb code : 20040120
Immoweb code : 20040120

Overzicht

88 vierkante meters bewoonbare ruimte
88 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

KANTOORRUIMTE VAN 88 M² MET GROTE RAAMPARTIJEN OP EEN ZEE...

KANTOORRUIMTE VAN 88 M² MET GROTE RAAMPARTIJEN OP EEN ZEER CENTRALE LOCATIE IN KERMT

Bent u binnenkort de nieuwe ondernemer in deze knappe kantoorruimte nabij het bruisende centrum van Kermt (Hasselt)?

Op de hoek van de Diestersteenweg en de Nachtegalenstraat in Kermt vindt u residentie "REVA". Hierin bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping het kantoor met een bruto oppervlakte van 88 m². De grote raampartij en privatieve deur aan de straatzijde zorgen voor een goede visibiliteit en lichtinval. De naastliggende panden worden uitgebaat als kinesistenpraktijk , vastgoedkantoor en verzekeringsmakelaar, waardoor de buren een absolute meerwaarde aan uw kantoor betekenen.

De ligging is perfect: op een centrale locatie in Kermt: een centrale deelgemeente van Hasselt met alle voorzieningen in de directe omgeving aanwezig.  Omgeven door kantoren en bruisende zaken vormt dit een ideale locatie om uw zaak te vestigen. Dankzij de rustige ligging met veel passage een rustige locatie maar dankzij de aanwezigheid van de gewestweg Diestersteenweg: vlotte verbindingen met de omliggende steden en gemeenten. Kortom een centrale uitvalbasis om uw zaak verder uit te bouwen.

De indeling is als volgt: de privatieve inkomdeur brengt u onmiddellijk in een open en ruime kantoorruimte. De voorgevel is volledig in glas en zorgt voor een aangename werkomgeving. Achterliggend is er de hal dewelke alle ruimtes met elkaar verbindt. Het aparte toilet bevindt zich aan de ...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op