Chalet te koop

235000€

4 slaapkamers 109 vierkante meters

Immoweb code : 20245794
Immoweb code : 20245794

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
109 vierkante meters bewoonbare ruimte
598 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmante chalet in een mooie groene omgeving

KIJKMOMENT ZATERDAG 19 OKTOBER VAN 10U TOT 12U OP AFSPRAAK

Ontdek deze charmante woning in het pittoreske Westmeerbeek, waar rust en natuur samenkomen. Met 4 ruime slaapkamers en een moderne badkamer biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin. De bewoonbare oppervlakte van 109,3m² is slim ingedeeld en zorgt voor een aangename woonervaring.

De leefruimte baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen die uitgeven op een overdekt terras. Hier kunt u volop genieten van het uitzicht op de prachtige tuin met verwarmd zwembad en de aangrenzende vijver, ideaal voor liefhebbers van rust en buitenleven.

De keuken combineert stijl en functionaliteit, voorzien van moderne inbouwapparatuur en een aantrekkelijk ontwerp datzowel koken als gastvrijheid bevordert. De woning, gelegen op een perceel van 598m², biedt volop tuinruimte voor recreatie en ontspanning tegen een schilderachtige achtergrond.

Hoewel er geen garage aanwezig is, biedt het perceel voldoende overdekte parkeergelegenheid en opslagmogelijkheden. Deze woning is een ware kans voor wie op zoek is naar een harmonieus leven in het hart van de natuur, met toch alle nodige voorzieningen in de buurt. Mis deze unieke woning niet en kom gerust kijken tijdens ons kijkmoment!

Verkavelingsvergunning nr.: 344 d.d. 11/03/1985 gemeente Hulshout

Neem contact op