Bungalow te koop

245000€

2 slaapkamers 84 vierkante meters

Immoweb code : 20115731
Immoweb code : 20115731

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
84 vierkante meters bewoonbare ruimte
380 vierkante meters grond

Omschrijving

Bungalow in Moelingen met terras en veel lichtinval

€245.000 - Withuisstraat 39, Moelingen
Charmante bungalow met stijl en functionaliteit

Ontdek deze charmante bungalow die stijl en functionaliteit perfect combineert. De woning valt op door zijn fraaie design en praktische indeling. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een praktische entreehal die leidt naar de lichte woonkamer met grote ramen en dubbel glas. Deze woonkamer biedt toegang tot een ruim terras op het westen, ideaal voor zonnige avonden en buitenactiviteiten.

De compacte keuken is efficiënt ingericht met moderne apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast en inductiekookplaat. De bungalow beschikt over een royale hoofdslaapkamer en een tweede, iets kleinere kamer die perfect is als kinderkamer of thuiskantoor. De functionele badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet.

Verder biedt de woning een ruime kelder voor extra opslag en een tuin die gemakkelijk toegankelijk is via een achterom ingang. Aan de voorzijde van de woning is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Met veel lichtinval, dubbel glas en een doordacht ontwerp biedt deze bungalow een comfortabele en stijlvolle leefruimte.

Neem contact op