Bungalow te koop

845000€

3 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 11457442
Immoweb code : 11457442

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
643 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed onderhouden laagbouwvilla nabij Gevaert-Minne

Volledig dossier via www.valorvastgoed.be

Gelegen in een rustige straat in Sint Martens Latem, nabij het groen, vindt u deze goed onderhouden laagbouwvilla op een perceel van 643m². De woning heeft drie slaapkamers, waarvan één zeer ruim, ideaal als master bedroom of op te splitsen voor een vierde slaapkamer. De moderne badkamer is voorzien van een douche, lavabomeubel en toilet. Er is ook een apart gastentoilet.

De open, hyper-geïnstalleerde keuken is het hart van de woning en loopt naadloos over in de eetplaats en zithoek met open haard. Buiten is er een zeer ruime buitenruimte/terras, deels overdekt, dat rust en privacy biedt.

De laagbouwvilla heeft een inpandige garage voor twee wagens, een bijkeuken en een wasplaats.

De vraagprijs is 845.000 EURO, met als voorwaarde dat de huidige verkoopster (een alleenstaande dame van 84 jaar) de woning levenslang kan huren. De maandelijkse huurprijs wordt nader overeengekomen. De verkoopster blijft als betrouwbare huurder, waardoor u zelf geen nieuwe huurder hoeft te zoeken. Het betreft een levenslang notarieel huurcontract dat alleen door de huurster kan worden opgezegd. Een ideale, zorgeloze vastgoedinvestering.

Meer info of een bezoek? Contacteer Stefanie D'hondt op 0474 09 01 10 of mail naar [email protected].

Neem contact op