Bungalow te koop

Richtprijs 399000€

3 slaapkamers 233 vierkante meters

Immoweb code : 20162373
Immoweb code : 20162373

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
233 vierkante meters bewoonbare ruimte
2020 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

"Doe een bod vanaf"

OPEN HUIS OP ZATERDAG 21 SEPTEMBER TUSSEN 11.00 u en 15.00 u .
Kom vrijblijvend de woning bezoeken zonder afspraak , wij ontvangen U met een drankje en een hapje !

Unieke kans: Ruime bungalow met renovatiepotentieel!
Droom jij van een ruime woning in een groene omgeving met talloze mogelijkheden? Deze 4-gevelbungalow op een perceel van 20 are 20 centiares biedt je de kans om je droomhuis te creëren!

De woning, gebouwd in 1973, is een solide basis met een nuttige oppervlakte van 233 m². De ruime living, de gezellige keuken en de drie slaapkamers vormen de basis van dit project.. De zolder van 98 m² is een onontgonnen parel, perfect om om te bouwen tot extra slaapkamers, een hobbyruimte of een thuiskantoor.

Door te voldoen aan de renovatieplicht en enkele extra ingrepen te doen, kun je van deze woning een echte eyecatcher maken.
Investeer in de toekomst en creëer een woning met een hoge meerwaarde. Door te voldoen aan de renovatieplicht en enkele slimme aanpassingen te doen, verhoog je niet alleen je wooncomfort, maar ook de waarde van je eigendom !
Stel je voor: een ruime living met een gezellige pelletkachel, een moderne keuken met kookeiland en grote schuiframen naar de tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos!  
De rustige ligging en het grote perceel zorgen voor een oase van rust, terwijl je toch dicht bij alle voorzieningen bent.

Weetje  :  Duivenliefhebbers vertelden ons dat de woning  geografisch perfect gelegen is voor hun sport ! 




Aarze

Neem contact op