Bungalow te koop

279000€

3 slaapkamers 106 vierkante meters

Immoweb code : 20146738
Immoweb code : 20146738

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
1085 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 15/06/2024

Omschrijving

Unieke alleenstaande woning in groene omgeving.

ALTRO VASTGOED VERKOOPT -  Bezoekdag  op afspraak
Bent u  op zoek naar een alleenstaande woning met veel ruimte en comfort? Dan is deze prachtige woning in Dentergem precies wat u zoekt. Gelegen op een perceel van meer dan 1000 m² biedt deze woning een oase van rust. 
Bij aankomst wordt u verwelkomd door een ruime voortuin die bijdraagt aan de privacy van de woning. De ruime en lichte living geeft direct een gevoel van comfort. De functionele keuken is perfect te gebruiken als leefkeuken. Met de 3 slaapkamers is er voldoende plek voor een gezin of gasten. De vernieuwde badkamer biedt modern comfort, terwijl de veranda een perfecte plek is om te genieten van het buitenleven. Niet enkel de garage maar ook de andere bergingen zorgen voor meer dan voldoende werkruimte. 
Gelegen in een rustige straat in Dentergem, biedt deze woning de perfecte combinatie van landelijke rust en gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. De omgeving is ideaal voor wandelingen en fietstochten in de natuur. 
Deze alleenstaande woning op een ruim perceel met zicht op de groene omgeving, biedt een unieke kans voor handige kopers die op zoek zijn naar ruimte, comfort en privacy. Met de huidige vraag naar woningen in deze gewilde buurt is dit de kans die snel voorbij kan gaan. Wacht niet te lang, want een woning zoals deze is zeldzaam. 
Bel uw vastgoedmakelaar Leen: 0478/69.84.34 (7/7) of mail

Neem contact op