Bungalow te koop

395000€

3 slaapkamers 141 vierkante meters

Immoweb code : 20156270
Immoweb code : 20156270

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
141 vierkante meters bewoonbare ruimte
477 vierkante meters grond

Omschrijving

Bungalow op wandelafstand van het centrum

Te moderniseren bungalow met zonnige, onderhoudsvriendelijke tuin, rustig gelegen in een residentiële woonwijk, op slechts 275 meter van het centrum van het pittoreske De Haan. Deze woning beschikt over een inkomhal met gastentoilet, een gezellige woonkamer, een ruime keuken met berging, een veranda, drie slaapkamers, een badkamer en een garage. De tuin biedt voldoende privacy en vereist weinig onderhoud. De woning wordt verwarmd met een centrale verwarmingsketel op aardgas. Kortom, deze naar eigen smaak in te richten bungalow is de ideale woning voor wie trappen wil vermijden en op wandelafstand wil wonen van het bos, strand en het centrum van onze mooie badplaats.

De vermelde oppervlaktes zijn indicatief volgens het EPC-attest. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem contact op met Anthony van Wijk op het nummer 0471 59 01 67 of via [email protected]

Hebt u zelf een eigendom dat u wenst te verkopen? Ook dan staan wij graag voor u klaar met de nodige expertise en bieden wij u een gratis schatting aan.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op