Bungalow te koop

435000€

4 slaapkamers 301 vierkante meters

Immoweb code : 20270244
Immoweb code : 20270244

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
301 vierkante meters bewoonbare ruimte
1143 vierkante meters grond

Omschrijving

Knappe bungalow, rustige kindvriendelijke residentiële li...

Deze uiterst degelijk gebouwde villa, ligt op een zeer aangename locatie op het einde van een kindvriendelijke residentiêle wijk en palend aan landbouwgebied !

U geniet er van het comfort van een residentiële buurt én een landelijke ligging met de velden rondom waardoor U optimale rust kan genieten.

Het perceel is 1143 m2 groot en beschikt over een ruime oprit met plaats voor 6 wagens op eigen terrein, een zeer mooi aangelegde tuin met bijhorende moestuin en de zon de hele dag rondom .... uitnodigend voor wie een zwembad wil !

De living baadt dan ook optimaal in het licht en kijkt, samen met de volledig ingerichte keuken (Detremmerie), uit op de tuin.   Bij de keuken zit ook nog een aparte wasplaats en kelder.
Badkamer met instapdouche en ligbad, lavabomeubel en extra toilet.   Gastentoilet in de inkomhall.

Alles is volledig gelijksvloers georganiseerd, maar ook de zolder (voorzien van vaste trap) biedt nog heel wat mogelijkheden !
Er zijn 3 à 4 (momenteel berging) slaapkamers + de grote zolder.

Gebouwd in 1995 door villabouw Bostoen met isolatiewaarde C, dubbele beglazing, geïsoleerde zolder en vloer, CV op gas + gashaard, electriciteit conform, regenput (10.000L) aangesloten op toiletten, wasmachine en buitenkraan  ! 

Afspraak via : 056/520.780 of [email protected] of www.immoyes.be

Renovatieplicht: nee

Neem contact op