Bungalow te huur

1100€ per maand

2 slaapkamers 142 vierkante meters

Immoweb code : 20223537
Immoweb code : 20223537

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
142 vierkante meters bewoonbare ruimte
710 vierkante meters grond

Omschrijving

Gelijkvloerse woning op rustige locatie

Gezellige gelijkvloerse woning op een groene locatie in de Geburestraat 13 te Langdorp, ideaal voor wie houdt van rust en privacy.

Bij binnenkomst betreed je een ruime inkomhal waar zich een apart gastentoilet bevindt. De leefruimte is ruim genoeg om zowel een eet- als een zithoek en geeft toegang tot de nachthal naar de slaapkamers en de keuken. Aan de tuinzijde zijn drie kamers gelegen, waarvan twee ruime slaapkamers en een kleinere kamer die perfect kan dienen als bureau of hobbyruimte. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Aangrenzend vind je een handige extra berging die volop opbergruimte biedt voor voorraad en keukentoestellen. De badkamer is uitgerust met een ligbad en een tweede toilet, wat zorgt voor extra comfort.

Een pluspunt van deze woning is de inpandige, ruime garage, waar ook een aansluiting voor een wasmachine voorzien is. Daarnaast is er een extra dubbele garage achteraan de woning, wat zorgt voor voldoende parkeergelegenheid of extra bergruimte. De tuin is volledig omheind, waardoor je in alle privacy van de buitenruimte kunt genieten. 

Interesse in deze woning? Contacteer Thomas via +32 499 22 99 24 of [email protected].

Neem contact op