Bouwgrond te koop

224000€

Immoweb code : 11286583
Immoweb code : 11286583

Overzicht

1706 vierkante meters grond
131,00 € m²

Omschrijving

BOUWGROND VOOR PROJECT VAN 2 HOB OF RIANTE VRIJSTAANDE W...

BOUWGROND VAN 17A06CA VOOR TWEEWOONST OF RIANTE VRIJSTAANDE WONING MET LANDELIJKE VERGEZICHTEN!

Dit prachtige bouwperceel met een straatbreedte van 25 meter vinden we terug langs de Viséweg 281 te Mal, deelgemeente van Tongeren, en geniet een perfecte zuidwestelijke oriëntatie met schitterend uitzicht over de achterliggende velden!

Het perceel geniet dankzij haar perceelbreedte de mogelijkheid voor het bouw van twee ruime halfopen bebouwingen met een aangenaam perceeloppervlak. Uiteraard dient alles in overeenstemming et de Stad Tongeren besproken te worden inzake het bekomen van de nodige vergunningen.   

Indien de bestaande woning plaatsmaakt voor uw droomwoning kan u gebruikmaken van het 6% btw regime bij afbraak- en wederopbouw (indien aan de voorwaarden voldaan). Op deze manier bouwt u uw thuis aan een gunstig tarief. Bij ontwikkeling in twee halfopen woning is dit gunstregime niet van toepassing.

Ook  voor het bouwen van uw eigen droomwoning is het perceel perfect!  Voor paardenliefhebbers heeft dit perceel de unieke troef dat er extra aanpalende grond kan gehuurd worden van de huidige eigenaar!

De aangereikte 3D beelden zijn enkel een impressie van wat mogelijk zou kunnen zijn op het perceel. Deze zijn niet bindend en men dient steeds een eigen voorstel af te stemmen met de Stad Tongeren.

Het perceel geniet een gemakkelijke verbinding met Tongeren centrum, Maastricht en de autosnelwegen naar Antwerpen en richting Luik "E313". Vele nu...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op