Bouwgrond te koop

165000€

Immoweb code : 20058825
Immoweb code : 20058825

Overzicht

5017 vierkante meters grond
33,00 € m²

Omschrijving

Bouwgrond van 50 are te Sint-Truiden (links van nr 229)

De betrokken percelen, gelegen Naamsesteenweg te Sint-Truiden, afdeling 3, sectie E, nummer 424L en 420G, zijn gelegen in een woongebied met landelijk karakter. Een klein gedeelte achteraan van perceelnummer 424L is gelegen in industriegebied.

Het perceel is niet gelegen binnen een goedgekeurde verkavelingsvergunning, noch binnen een Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP). Enkel de bestemming volgens het gewestplan (woongebied met landelijk karakter) en de geïntegreerde gemeentelijke stedenbouwkundige verordening (Gemeentelijke stedenbouwkundige verordening - Sint-Truiden) zijn van toepassing op deze percelen.

De Naamsesteenweg is een gewestweg. Agentschap Wegen en Verkeer bepaalt waar de bouwlijn van de woning gelegen is (afstand tot de as van de voorliggende weg en de rooilijn (private eigendom).

Het perceel heeft aan straatzijde een kavelbreedte van ca. 16m. Volgens de gemeentelijke verordening gelden volgende kavelbreedten:

* gesloten bebouwing min 6m;
* halfopen bebouwing min 9m, met inpandige garage min 12m;
* open bebouwin: min 15m.

De max gelijkvloerse bouwdiepte kan 18m, op de verdieping(en) 14m bedragen, rekening houdend met de buren (geen rechtstreekse inkijk wat privacy betreft, geen beperking van zonlicht).

Indien Wegen en Verkeer bepaalt dat de voorbouwlijn meer naar achter op het perceel moet gebeuren kan een open bebouwing toegelaten worden. Indien de voorbouwlijn van de aanpalende woning links moet gevolgd worden is sle

Neem contact op