Bouwgrond te koop

140000€

Immoweb code : 20188626
Immoweb code : 20188626

Overzicht

402 vierkante meters grond
348,00 € m²

Omschrijving

Bouwgrond in Oosterzele voor een project

Dit prachtige perceel ligt in het pittoreske Balegem en biedt de perfecte balans tussen rust en gemak. Het perceel is ideaal voor wie houdt van wonen, wandelen en fietsen in een rustige omgeving.

Met supermarkten, scholen en een sporthal op korte afstand, geniet je van alle nodige voorzieningen. Bovendien zijn steden zoals Gent en Oudenaarde gemakkelijk bereikbaar, en biedt de nabijheid van de E40 snelle toegang tot alle grote stedelijke centra van het land.

Dit bouwperceel van 402 m² + grootte tuin, zijtuin en voortuin, is perfect voor een nieuwbouwproject een 3 gevelwoning, wat zorgt voor uitstekende lichtinval en veel privacy. De ruime en diepe tuin biedt tal van recreatiemogelijkheden voor jong en oud, waardoor het de ideale plek is om je droomhuis te realiseren. Dankzij de nabijheid van belangrijke verkeersaders geniet je bovendien van snelle toegang tot alle lokale voorzieningen.

Modulaire bouwmogelijkheden

De voorgestelde prijs voor de grond en het bouwproject bedraagt € 353.029,81 (exclusief BTW). Deze prijs omvat ook een carport en is flexibel: het project is volledig modulair en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Het huidige gebouw wordt binnenkort gesloopt, zodat jij je droomhuis kunt bouwen!

Interesse? Neem vandaag nog contact op!

Mis deze unieke kans niet om een droomwoning te realiseren op een toplocatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op