Bouwgrond te koop

275000€

Immoweb code : 20002914
Immoweb code : 20002914

Overzicht

1334 vierkante meters grond
206,00 € m²

Omschrijving

Perceel bouwgrond op topligging voor open bebouwing

Dit perceel bouwgrond is gelegen op een toplocatie, centraal in Nijlen. Het perceel ligt op een boogscheut van scholen, winkels, sportcentra, parken en natuurgebieden rond Nijlen. Bus en station liggen op amper 5 minuten fietsen. E 313 op minder dan 10 min.

Dit perceel heeft een oppervlakte van ca.1334m² en is noordoostelijk georiënteerd waardoor het de ochtendzon mooi zal binnenhalen in je woning. Met de steeds stijgende temperaturen een ideale oriëntatie. Door de grote tuindiepte zal de tuin een hele dag in het zonlicht kunnen baden.

Perceelbreedte: 15 m

Perceeldiepte gemiddeld: 85 m

Geldende bouwvoorschriften: RUP KERN Nijlen (https://www.nijlen.be/rup-kern-nijlen)

Artikel 1.3 Woonwijken uit het RUP is van toepassing. Het is raadzaam om steeds ook zelf te verifiëren bij Dienst Omgeving Nijlen of er veranderingen zijn op het huidige RUP.

Een greep uit deze bouwvoorschriften:

Hoofdbouw
- GLV: bouwdiepte x bouwbreedte zijnde maximaal 17m x 9m
- Kroonlijsthoogte maximum 6 m
- Dakvorm 45° zadeldak of plat dak
- Bouwhoogte: max. 10,5m voor een hellend dak en max. 9 m voor een plat dak. De bouwhoogte wordt verder beperkt tot een contour bepaald onder 45° vanaf 6 m hoogte op de voorbouwlijn en de achterbouwlijn (cf figuur). Indien de bebouwing wordt opgericht met platte daken heeft het volume op de tweede verdieping een maximale diepte van 8 meter.

Bijgebouw
Een tuinhuisje is enkel toegelaten in de zone voor wonen. Op elk perceel mag slechts 1 tuinhuisje worden geplaatst,

Neem contact op