Bouwgrond te koop

123452€

Immoweb code : 20115343
Immoweb code : 20115343

Overzicht

565 vierkante meters grond
218,00 € m²

Omschrijving

Kavel 2 in Borgloon voor een modulair project

Ontdek een echte oase van rust in Broekom (Borgloon), de verborgen parel van de Haspengouw regio!

In deze cocon van sereniteit wacht een bouwgrond van 565 m² op u, aangeboden door Maisons Compère. Gelegen in een rustige en doodlopende straat, biedt deze ruimte een ongeëvenaarde kans om het huis van uw dromen te realiseren, een plek die perfect in overeenstemming is met uw persoonlijkheid en wensen.

De locatie is gewoonweg ideaal! Dankzij de nabijheid van de belangrijkste verkeersaders geniet u van een snelle toegang tot de lokale voorzieningen. Bushaltes, scholen en supermarkten liggen op slechts een steenworp afstand, wat uw dagelijks leven zowel praktisch als aangenaam maakt.

Voor natuurliefhebbers laat u zich meeslepen door het uitgebreide netwerk van fietspaden dat uitnodigt tot het ontdekken van de prachtige omliggende landschappen. Bovendien liggen de steden St-Trond, Tongeren en Hasselt in de nabijheid, wat tal van mogelijkheden voor verkenning biedt.

De prijs van dit uitzonderlijke project, inclusief de grond, bedraagt 318.642,00 € exclusief BTW, architectenkosten en notariskosten. Het ontwerp van het huis dat wij u aanbieden is slechts een eerste stap. Onze teams staan voor u klaar om samen met u een woning te creëren die perfect aansluit bij uw wensen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Dassy op 0475/37.28.25 voor de Franstalige versie en mevrouw Vangronsveld op 0471/75.18.70 voor de Nederlandstalige versie.

Neem contact op