Bouwgrond te koop

399000€

Immoweb code : 11465718
Immoweb code : 11465718

Overzicht

977 vierkante meters grond
408,00 € m²

Omschrijving

Bouwgrond met zicht over de Markvallei. Met mogelijkheid tot

Ontdek een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een residentieel stuk bouwgrond in het centrum van Hoogstraten. Met een royaal perceel van 977m² biedt deze eigendom een zeldzame gelegenheid om jouw droomhuis te realiseren op een idyllische locatie.

Geniet van het serene uitzicht over de uitgestrekte weilanden en de betoverende Markvallei, terwijl je toch profiteert van de nabijheid van alle voorzieningen die Hoogstraten te bieden heeft. Deze bouwgrond biedt de perfecte balans tussen rust en gemak, waardoor het een ideale plek is om een leven op te bouwen.

Met voldoende ruimte om jouw ideale huis te ontwerpen en te bouwen, is deze grond geschikt voor allerlei architecturale stijlen en voorzieningen. Of je nu droomt van een moderne villa met strakke lijnen of een gezellige gezinswoning met een grote tuin, hier vind je de vrijheid om jouw visie tot leven te brengen.

Grijp deze unieke kans om jouw eigen stukje paradijs te creëren in het hart van Hoogstraten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze prachtige residentiële bouwgrond en begin aan het avontuur van het realiseren van jouw droomhuis.

Neem contact op