Boerderij te koop

1500000€

6 slaapkamers 307 vierkante meters

Immoweb code : 20079652
Immoweb code : 20079652

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
307 vierkante meters bewoonbare ruimte
43928 vierkante meters grond

Omschrijving

Hippisch nieuwbouwproject op ca. 4,5ha te Lichtervelde

Deze eigendom is gelegen in alle rust maar heeft toch een goede bereikbaarheid via de E403 en ligt op fietsafstand van het centrum van Lichtervelde.
Aan het einde van een doodlopende straat en dus in alle rust en privacy vinden we deze prachtige accommodatie met tal van mogelijkheden! De bestaande woning met een bewoonbare oppervlakte van 307m² wordt momenteel opgesplitst in woonhuis en bureel. Het woonhuis (153m²) omvat een ruime volledig geïnstalleerde keuken met eettafel en een zeer gezellige living met grote eetplaats. Op het gelijkvloers, aan de inkomdeur vinden we nog een bureauruimte/slaapkamer. Op het eerste verdiep vinden we 3 slaapkamers en badkamer (met bad en douche) en de toegang naar de zolder via een vast trap.  Het bureelgedeelte kan heel makkelijk ook gebruikt worden als kangoeroewoning. De oppervlakte van 156m² (volledig gelijkvloers) is momenteel kantoor met kitchenette en douchekamer. Deze heeft een aparte inkom langs achter. De woning is zeker instapklaar maar omwille van de huidige EPC normen zijn enige aanpassingen verreist.
 
Het stalgebouw van 28x14m is voorzien van 12 ruime boxen waarbij de paarden sociaal contact hebben. Uiteraard is er ook een wasplaats en zadelruimte voorzien voor het verzorgen en opzadelen van de paarden.
Een grote loods van 24 x 17m zorgt ervoor dat alles kan droog gestockeerd worden qua hooi en strooisel alsook werkmaterialen. Door de grote poort die aanwezig is kunnen ook tractor, vrachtwagen en andere ...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op