Boerderij te koop

1695000€

5 slaapkamers 700 vierkante meters

Immoweb code : 20151384
Immoweb code : 20151384

Overzicht

5 slaapkamers
4 badkamers
700 vierkante meters bewoonbare ruimte
18339 vierkante meters grond

Omschrijving

Uniek gelegen vierkantshoeve op 1,8ha.

Bent u op zoek naar een uniek gelegen en volledig gerenoveerde vierkantshoeve op een perceel van 1,8 hectare? Engel & Völkers Leuven biedt deze prachtige hoeve aan, nabij het centrum van Haacht en Keerbergen, in een unieke omgeving met bosgebieden en weidse uitzichten in de Dijlevallei. Deze authentieke hoeve, oorspronkelijk gebouwd in 1930 en vanaf 2000 volledig gerenoveerd, biedt een ongeëvenaarde woonervaring met 900 m² aan bruikbare oppervlakte.

De hoofdwoning beslaat 300 m² en bestaat uit een riante inkomhal, gastentoilet, bergingsruimte, wasberging, ruime open leef- en eetruimte, halfopen keuken met AGA-fornuis, en een bibliotheekkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De hoofdslaapkamer biedt uitzicht op de paardenweiden en de tweede slaapkamer is ingericht als wellnessruimte met Finse sauna. Er is een zolderverdieping en een wijnkelder.

Daarnaast zijn er twee bijgebouwen. Het eerste, 110 m², werd in 2023 gerenoveerd als loft met keuken, woonkamer en slaapkamer. Het tweede bijgebouw, 130 m², omvat een keuken met authentieke oven, doucheruimte, berging, slaapkamer, woonkamer en badkamer.

Het perceel van 1,8 hectare biedt zeven paardenstallen, een buitenpiste, zwemvijver, garage voor twee wagens, grote berging en werkplaats. De woning is toegankelijk via twee ingangen. Energetisch is de woning voorzien van 52 zonnepanelen, een zonneboiler en een condenserende verwarmingsketel op gas.

Neem contact op