Boerderij te koop

540000€

4 slaapkamers 161 vierkante meters

Immoweb code : 11489156
Immoweb code : 11489156

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
161 vierkante meters bewoonbare ruimte
25195 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke en karaktervolle hoeve 'Beukenhof' gelegen op 2,5 ha

Nabij Leke, deelgemeente van Diksmuide, op de hoek van de Lappersfortstraat en Moerestraat, bevindt zich deze prachtig gelegen karakteristieke hoeve. Hoeve 'Beukenhof' bevindt zich op een rustige doch centrale locatie, vlakbij het centrum van Leke (1,3 km). Men beschikt tevens over een goede verbinding naar de kust, naar Koekelare (6 km) en Diksmuide (9 km). De gedeeltelijk omwalde site beslaat een totale grondoppervlakte van 25.195 m2 (ca. 2,5 ha) en beschikt over een te renoveren of herop te bouwen woonst en 5 bijgebouwen (stallingen, schuur, wagenhuis) in L-vormige opstelling, rondom de deels verharde binnenplaats. De gebouwen, met een bebouwde oppervlakte van 1.251 m2, worden langs beide zijdes geflankeerd door weiland. Vanuit de woning kan u genieten van het zicht over de binnenplaats, alsook de landelijke vergezichten. 

Dit aanbod is een echt unicum voor iedereen die houdt van ruimte, rust en privacy. Een 'once in a lifetime opportunity' als je het ons vraagt. De hoeve kende origineel al zijn oorsprong in de 19e eeuw, maar werd door de jaren heen al enkele malen gewijzigd. De boerenwoonst dateert van 1923.

P.S.: Op deze eigendom geldt de renovatieverplichting (EPC label F). Het bebouwde perceel is niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied en heeft een score A zowel voor het perceel (P-score) als voor de gebouwen (G-score). 

De indeling van de ruimtes/gebouwen is als volgt:

Gelijkvloers: inkomhal met doorlopende gang naar achterdeur - tra...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op