Boerderij te koop

899000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 20049603
Immoweb code : 20049603

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
38590 vierkante meters grond

Omschrijving

UNIEK GELEGEN GERENOVEERDE HOEVEWONING DIVERSE WEILANDEN ...

Gerenoveerde hoevewoning met diverse stallingen gelegen te Diepenbeek, Mizerikstraat 101.

Unieke en uiterst rustige locatie midden in een groene omgeving op slechts 3 km van het centrum van Diepenbeek en Hasselt. Gelegen vlakbij de N702 Universiteitslaan, verbinding tussen Diepenbeek en Hasselt. De autosnelweg is vlot bereikbaar op enkele autominuten.

Dit uitzonderlijk eigendom op een ruim perceel van 3HA 85A 90CA omvat een gerenoveerde hoevewoning met 4 slaapkamers, 2 ruime stallingen van 103m² en van 51m², een verder af te werken gastenwoning (46m²) en diverse weilanden. Het perceel is bereikbaar via een private weg op 100m van de hoofdstraat.

De woning biedt een woonoppervlakte van 262m², de binnenzijde werd zopas grotendeels verfraaid met onder meer een nieuwe keuken en badkamer, nieuw pleisterwerk en nieuwe vloeren. Verder werd er een zonneboiler geïnstalleerd. De elektriciteit is conform.
Het gelijkvloers is ingedeeld met een centrale inkomhal, een lichtrijke leefruimte met schuifpui naar het terras en de adembenemende tuin. Aansluitend is er een landelijk ingerichte eilandkeuken uitgerust met alle hedendaagse kooktoestellen. De gang leidt verder naar 2 slaapkamers met zicht op de koer, een stijlvolle badkamer ingericht met dubbele wastafel en douche, een praktische berging/wasplaats en een gastentoilet. In de inpandige garage tref je de CV-installatie.
Het zuidgeoriënteerd terras biedt een prachtig zicht op de rondom gelegen weilanden e...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op