Boerderij te koop

350000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 20084685
Immoweb code : 20084685

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
323 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentieke woning met binnentuin en bijgebouw

In het pittoreske en sfeervolle dorpje Bois -de-Lessines ligt deze ruime en charmante woning die deel uitmaakt van een 19e-eeuwse hoeve en waar nog veel authentieke elementen bewaard zijn gebleven.

De woning omvat een mooie, ruime inkomhal met aan de linkerzijde een nieuwe, ingerichte keuken annex eetplaats en aan de rechterzijde een aparte zithoek/leefruimte. Verder is er een bergruimte aanwezig die ook toegang biedt tot de kelder (18m² incl. trap).
Op de eerste verdieping vinden we een ruime nachthal, 3 slaapkamers en een vernieuwde badkamer voorzien van een douche, dubbele wastafel en wc (ruimte en aansluiting voor de plaatsing van een ligbad zijn aanwezig).
Op de tweede verdieping tref je de zolder die te bereiken is via een vaste trap. De zolder is ruim (+/- 70m²) waardoor je eventueel nog extra (slaap)kamers kan creëren.

Verder is er nog een groot bijgebouw met zolder en een aangename binnentuin (bereikbaar via de woning alsook via een oprit met hek aan de linkerzijde van de woning) aanwezig.

Nabij het station van Lessen, de gemeente Bever en de autosnelweg A8- E429.

De elektrische installatie is vernieuwd en conform de voorschriften bevonden (keuringsrapport voorhanden).

Contacteer ons voor bijkomende inlichtingen en/of een bezoek ter plaatse via 054 31 70 60 of [email protected]





Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op