Boerderij te koop

495000€

5 slaapkamers 216 vierkante meters

Immoweb code : 11461715
Immoweb code : 11461715

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
216 vierkante meters bewoonbare ruimte
4116 vierkante meters grond

Omschrijving

GESLOTEN VIERKANTSHOEVE 41A16CA TE GROTE SPOUWEN.

Op te frissen vierkantshoeve in dorpskern van Grote-Spouwen, Papestraat 10, Bilzen.

Deze charmante vierkantshoeve, gelegen in het rustige en landelijke Grote-Spouwen bij Bilzen, biedt een unieke combinatie van rust en toegankelijkheid. Gelegen vlakbij de N745 verbindingsweg tussen Bilzen en Riemst, bevindt u zich op slechts een korte wandelafstand van school, openbaar vervoer en winkels. De autosnelweg E313 ligt op een vlotte 3 km afstand en Maastricht is slechts 6 km verwijderd.

De gesloten vierkantshoeve, gelegen op een perceel van 41a16ca, omvat een sfeervolle binnenkoer met inrijpoort, een ruime hoevewoning met vijf slaapkamers, diverse stallingen (438m²) en een achtergelegen weide van ongeveer 26a.

De hoevewoning biedt een royale 216m² aan woonruimte, met plafondhoogtes variërend van 3,2m tot 3,6m in de riante woonvertrekken op het gelijkvloers.

Indeling: De woning beschikt over een inkomhal, een ruime ingerichte keuken met aangrenzende grote eetkamer, en twee royale leefruimten met uitzicht op de binnenkoer. Daarnaast vindt u een berging en een badkamer met douche, wastafel en toilet.
Op de bovenverdieping leidt de ruime overloop naar vijf slaapkamers en een bergzolder.
Via een vloerluik in de keuken bereikt u een gewelfde kelder die dienst doet als CV-ruimte.

Voorzieningen: De woning is uitgerust met pvc-ramen met dubbele beglazing en een op stookolie werkende verwarmingsinstallatie.

Rondom de binnenkoer bevinden zich diverse berg- en dier...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op