Boerderij te koop

575000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11421601
Immoweb code : 11421601

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
3135 vierkante meters grond

Omschrijving

gunstig gelegen voormalige boerderij met diverse stalgebo...

Deze voormalige boerderij is erg gunstig gelegen in de nabijheid van de kern van Beerse. Voorzieningen als winkels, scholen, openbaar vervoer, snelweg, horeca, ... bevinden zich allemaal op korte afstand.

De eigendom heeft een grote breedte aan de straatkant (55,7m) en een diepte van ong. 60m. De totale grondoppervlakte bedraagt 3.135m².

Op de site bevinden zich naast de bedrijfswoning (92m²) een koestal (313m²), schuur (170m²), kleine koestal (145m²), een loods (232m²) en een werkhuis met garage (102m²).

De woning zelf heeft op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, woonkamer met aanpalend de keuken en een wasplaats / berging met douche en wastafel. Onder de gehele woning is een ruime kelder uitgevoerd. Op de verdieping heeft de woning 4 slaapkamers en een badkamer. Potentieel kan de zolder nog afgewerkt worden tot extra kamer ...

In totaal beschikt de eigendom over een zeer grote vloeroppervlakte, dit op een ruim perceel met zicht op achterliggend (permanent) groene open ruimte.

Eventueel is er nog de mogelijkheid om in de achterliggende landerijen ong. 5.000m² weide bij aan te kopen (perceel nog op te meten).

Interesse in de mogelijkheden en het grote potentieel van deze eigendom?

Aarzel niet en neem snel contact op met ARES vastgoed- & landmeetbureau te Beerse!




Renovatieplicht: ja

Neem contact op