Boerderij te koop

455000€

3 slaapkamers 197 vierkante meters

Immoweb code : 20187604
Immoweb code : 20187604

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
197 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

VERNIEUWDE HOEVEWONING MET RUIME GARAGE, WEIDE en 5 paard...

In een landelijk buurt met achteraan prachtig uitzicht op agrarisch gebied vindt u deze VERNIEUWDE HOEVEWONING (197 m² bewoonbare oppervlakte) met PAARDENBOXEN, GARAGE VOOR 3 wagens en WEIDE gelegen op 14a 70ca.
In de nabijheid van openbaar vervoer, diverse buurtwinkels, apotheek, scholen en op 3 km van centrum Ninove. De volledig vernieuwde ruime woning omvat inkom met gastentoilet - zeer ruime LICHTRIJKE LEEFRUIMTE waarvan living in L-vorm met ruime zithoek, eetplaats en met open VOLLEDIG NIEUWE INGERICHTE KEUKEN voorzien van alle nodige apparatuur. Via de gang begeeft men zich naar de mooi met smaak ingerichte badkamer met badmeubel, toilet en ruime inloopdouche, de voorzieningen om boven een tweede badkamer bij te maken zijn reeds gebeurd, verder is er nog een ruime bergruimte.
De bovenverdieping omvat nachthal/gang met 3 ruime slaapkamers + mogelijkheid mits plaatsen trap om de zolderruimte nog uit te breiden met supplementaire slaapkamers. Verder is het genieten op de zuiders gerichte binnenkoer met terras. Aansluitend aan het terras beschikt men nog over een ruim bijgebouw met 5 paardenboxen, technische ruimte en diverse ruime bergruimten. (ideaal voor paarden- of dierenliefhebbers).




Renovatieplicht: nee

Neem contact op