Benedenverdieping te koop

250000€

1 slaapkamer 87 vierkante meters

Immoweb code : 20072922
Immoweb code : 20072922

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers 1 SLK-appt met garage in centrum Zottegem

Bent u op zoek naar een gelijkvloers appartement in het centrum van Zottegem met een garage? Of eerder een rendabele opbrengsteigendom? Wel, dan hebben wij beslist wat u zoekt!

Goed gelegen nabij het centrum met winkels, scholen, openbaar vervoer,... en een goede verbinding tot grotere wegen en E40, wordt op de gelijkvloerse verdieping van een kleinschalige residentie uit 2019, een gloednieuw (bemeubeld) appartement (87m²) te koop aangeboden. De eigendom werd ingericht en afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen.

Het appartement is als volgt ingedeeld: leefruimte met open geïnstalleerde keuken, badkamer met douche, lavabo en apart toilet, berg-/was-/stookplaats en 1 slaapkamer, gescheiden van de leefruimte met een glazen wand en voorzien van inbouwkasten en maatmeubilair. Het wordt bovendien bemeubeld verkocht samen met een garagebox (6m x 3m) binnen de residentie achteraan.

Het gebouw is speciaal ontworpen voor een optimaal gebruikscomfort. De architectuur is tijdloos modern, luxueus en tegelijk energiezuinig (EPC: 18 kWh/m²/jaar)! Zo is het appt. voorzien van vloerverwarming, dubbele beglazing en een ventilatiesysteem D.

Zijn tevens inbegrepen: een gemeenschappelijke fietsenstalling en vuilnisberging.

Het appartement heeft een verhuurwaarde van €1.000/maand (inclusief garage).

Kortom, een buitenkans voor investeerders met zo'n € 12.000 opbrengst per jaar en een mooi rendement!

Voor alle inlichtingen of een bezoek bel Pieter op 0486 48 79 71 en kom deze unieke…

Neem contact op