Benedenverdieping te koop

500000€

1 slaapkamer 208 vierkante meters

Immoweb code : 20029471
Immoweb code : 20029471

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
208 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Mooie opbrengsteigendom (5,4%) van 1 kantoorruimte én 1 app…

Bent u op zoek naar een rendabele opbrengsteigendom? Wel, dan hebben wij beslist wat u zoekt!

Goed gelegen nabij het centrum met winkels, scholen, openbaar vervoer,... en een goede verbinding tot grotere wegen en E40, wordt op de gelijkvloerse verdieping van een kleinschalige residentie uit 2019, een verhuurde kantoorruimte (121m²) én een gloednieuw bemeubeld appartement (87m²) te koop aangeboden. De eigendommen zijn gescheiden van elkaar en werden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen.

De kantoorruimte is reeds verhuurd aan €1.250/maand (handelshuurovereenkomst), wat u meteen de zekerheid biedt aan inkomsten.
Het appartement is in afwerkingsfase en zal aan €1.000 (inclusief garage) verhuurd worden.

Kortom, ideaal voor investeerders met zo'n € 27.000 opbrengst per jaar en een mooi rendement van 5,4%!

De kantoorruimte omvat een aparte ingang met onthaalruimte, de kantoorruimte zelf, een kitchenette en een garagebox (6m x 3m) binnen de residentie achteraan.

Het appartement bevindt zich eveneens op het gelijkvloers (vooraan) en is als volgt ingedeeld: leefruimte met open geïnstalleerde keuken, badkamer met douche, lavabo en apart toilet, berg-/was-/stookplaats en 1 slaapkamer met inbouwkasten en maatmeubilair. Het wordt bovendien bemeubeld verkocht samen met een garagebox (6m x 3m) binnen de residentie achteraan.

Het gebouw is speciaal ontworpen voor een optimaal gebruikscomfort en beschikt over een ruime lift. De architectuur is tijdloos modern, luxueus en tege…

Neem contact op