Benedenverdieping te koop

* 1995000€

3 slaapkamers 226 vierkante meters

Immoweb code : 20032138
Immoweb code : 20032138
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
226 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 06/06/2026
Verdieping : 0

Omschrijving

Victoire biedt je een exclusief, prachtig appartement op de begane verdieping van 226 m² met een terras van 69 m² en een tuin van 578 m² aan de achterkant van het gebouw, op het zuiden en beschermd door de omringende bomen en het groen. Topklasse kenmerken en luxe worden versterkt door de ruimtelijkheid van dit appartement. De inkomhal verwelkomt je met een vestiaire, een gastentoilet dat uitgeeft op de grote woon/eetkamer die uitgeeft op het terras en de tuin. De elegante volledig uitgeruste keuken wordt aangevuld door een aangrenzende bijkeuken/technische ruimte. De hal geeft vervolgens toegang tot de privéruimte en de 3 slaapkamers, waaronder de hoofdslaapkamer met terras aan de voorkant, een mooie kleedruimte en een complete badkamer met bad, douche, 2 wastafels en privétoilet. De andere 2 slaapkamers beschikken ook over een doucheruimte (met 1 wastafel) + 1 apart toilet. 1 kelder inbegrepen. Parkeerplaats (verplicht) is beschikbaar voor elk appartement (vanaf €35.000).
Expertise en aandacht voor details, zoals innovatieve geothermische technologie, duurzame materialen en prachtige keukens ontworpen door Stucture Plus, EPC A, zijn samengevoegd voor jouw ultieme comfort.
De directe omgeving is zeer residentieel, omringd door parken en in de buurt van uitstekende scholen, goede restaurants en culturele locaties. De verkoop is onderworpen aan registratierechten (12,5%) voor het grondgedeelte en BTW voor het gebouwgedeelte. De oplevering is gepland voor de zomer van 20

Dit pand maakt deel uit van het project VILLA LOBAR

Neem contact op