Benedenverdieping te koop

1190000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 20179530
Immoweb code : 20179530

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Uniek gelegen luxe gelijkvloers appartement (+/-135,9 m² bruto oppervlakte) met kelder, ondergrondse parking en een terras van 31 m² met een prachtig uitzicht op de vijvers en het "Kasteeldomein de Robiano". Dit prachtig gelegen luxeappartement, gebouwd in 2015, heeft een uitzonderlijk goede energiescore met een E-peil van 50! Het appartement, afgewerkt met de beste materialen, ligt zeer rustig, maar toch in het hart van Tervuren, vlakbij alle winkels, het Zoniënwoud, het park van Tervuren, bushaltes en scholen.

Het appartement beschikt over een ruime inkomhal met een op maat gemaakte vestiairekast en een apart toilet. De aangename woonkamer van ongeveer 38 m², afgewerkt met een parketvloer, biedt indrukwekkende uitzichten en wordt overspoeld door natuurlijk licht dankzij de grote glaspartijen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zuidoostelijk georiënteerde terras, dat deels overdekt is en uitzicht biedt over de tuin en het aangrenzende parkgebied. De volledig uitgeruste luxe keuken is geïntegreerd in de woonkamer en biedt, net als de rest van het appartement, prachtige uitzichten. Het appartement beschikt verder over een aparte berging van ongeveer 4 m², een wasplaats van ongeveer 5 m², en drie ruime slaapkamers (circa 13,3 m², 10,4 m², en 10,4 m²), waarvan de hoofdslaapkamer een ensuite luxe badkamer heeft.

Extra informatie: hoge bergingskelder van ongeveer 4 m², autoparking P51, ventilatiesysteem type D, vloerverwarming in de woonkamer en k...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op