Benedenverdieping te koop

299900€

1 slaapkamer 93 vierkante meters

Immoweb code : 20016331
Immoweb code : 20016331

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Modern wonen in stijlvol gelijkvloers appartement

Welkom in dit supermoderne gelijkvloers appartement, gebouwd in 2012 met oog voor detail en stijl, dat alles biedt voor een comfortabel en stijlvol wonen. Het geniet een EPC-label B en garandeert eveneens lagere energiekosten waardoor je volop kan genieten van jouw nieuwe stek. Bij binnenkomst in de inkomhal word je direct verwelkomd in een lichte en gezellige leefruimte met aansluitend een moderne, halfopen keuken, volledig ingericht met hoogwaardige apparatuur en een aansluitende, ruime bergplaats. Genieten van de zonnige dagen kan op het zuidgericht privéterras van 12m², een heerlijke plek voor ontspanning. Verder is er een ruime slaapkamer en trendy badkamer met instapdouche en dubbele lavabo. Het toilet is apart. Kortom, dit appartement combineert hedendaags comfort met een praktische indeling en biedt alles wat je nodig hebt voor een fijn, zorgeloos leven.
Autostaanplaats aan te kopen à € 20.000,00.
Bijkomende gegevens: Wasplaats, geïsoleerde daken, muren en gevel, individuele centrale verwarming op gas, maandelijkse kosten zijn slechts € 50,00 (incl. € 30 reservefonds).
Stedenbouwkundige inlichtingen en bodemattest in aanvraag. Asbestveilig (nieuwbouw) Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P- en G-score B). Renovatieverplichting niet van toepassing.

Neem contact op