Benedenverdieping te koop

* 269900€

1 slaapkamer 68 vierkante meters

Immoweb code : 20184188
Immoweb code : 20184188
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
68 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Beleef ZORGELOOS wonen in SCHILDE

GELIJKVLOERS één slaapkamer appartement in het centrum van Schilde, de werken zijn gestart van deze prachtige NIEUWBOUW Residentie CONSCIENCE.
In een modern gebouw met lift bevindt zich dit appartement op de gelijkvloerse verdieping, omvat inkomhal, gastentoilet, leefruimte met toegang tot het terras, privatieve tuin, ingerichte open keuken met alle nodige toestellen, berging/wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast, 1 slaapkamer en een ingerichte badkamer met een lavabomeubel en inloopdouche of bad.
De indeling en afwerking wordt met u persoonlijk besproken. Hiervoor zijn budgetten voorzien in het lastenboek. Residentie Conscience is een project van 'Westhoek', bestaande uit 16 appartementen met één, twee of drie slaapkamers, warvan 4 duplex appartementen/penthouses.
De residentie biedt een ideale thuisbasis aan mensen die willen genieten van de gezellige levenssfeer die Schilde te bieden heeft.
De appartementen zijn ontworpen met een groot oog voor detail, met veel lichtinval.
Het gebouw is zo ingedeeld dat elk appartement over een terras of tuin beschikt.
Gezellig ingerichte tuintjes zodat u optimaal kan genieten van de avondzon.
De ondergrondse parking voorzien van ondergrondse autostpl (+28.900€) of buiten autostpl (+15.000€), privatieve bergingen (+ ca 6.000€) - inclusief fietsenberging.
Lees verder buytaertimmo.be

Dit pand maakt deel uit van het project TE KOOP Conscience

Neem contact op