Benedenverdieping te koop

* 349000€

1 slaapkamer 80 vierkante meters

Immoweb code : 20033467
Immoweb code : 20033467
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement in het centrum van 's Gravenwezel.

Gelegen in het centrum van 's Gravenwezel, in het unieke woonproject "'t Krekeloord" dat grenst aan het Lodewijk De Vochtplein, bevindt zich dit gelijkvloers nieuwbouwappartement met terras en tuin. Het appartement maakt deel uit van een luxueus en stijlvol project met ondergrondse parking en privatieve bergingen, waar comfort en energiezuinigheid hoog in het vaandel worden gedragen. Een E-peil van 30 is hier dan ook de norm. In de voortuin van het project zijn er 2 parkeerplaatsen voorzien voor deelwagens, waarvan 1 gekoppeld aan 't Krekeloord.

Indeling: individuele en privatieve inkomhal. Open en lichte leefruimte met een open geïnstalleerde keuken uitgerust met een werkeiland, spoelbak, vaatwasmachine, inductievuur met onderaan een grote oven, dampkap, ijskast en microgolfoven.
Via de nachthal is er toegang tot de slaapkamer, een luxueus ingerichte badkamer voorzien van een dubbele lavabo in meubel en inloopdouche. Een afzonderlijk toilet met handenwasser bevindt zich in de hal.
Verder is er nog een technische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Vanuit de leefruimte is er toegang tot het terras (ca. 12 m²) en de tuin (ca. 24 m²) met een zuid west oriëntatie.
De doordachte inplanting van de gebouwen en de gemeenschappelijke tuin met volwassen planten zorgen voor een maximale privacy.

In de ondergrondse parking is er een gemeenschappelijke fietsenberging en een privatieve berging. Inbegrepen in de prijs.

Bijzonderheden: het appartement wordt volledig g

Neem contact op