Benedenverdieping te koop

470000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11437116
Immoweb code : 11437116

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkt app 106m² met zonnig terras van 30m...

TOP appartement waarbij de 2 ondergrondse autostaanplaatsen, kelderberging, stijlvolle meubels, op maat gemaakte raamdecoratie en ingemaakte kasten volledig inbegrepen zijn als gewenst in deze verkoop! 
GEEN BTW, mogelijkheid 3% registratierechten!

Dit prachtig en hoogwaardig afgewerkt appartement is gelegen in een gebouw bestaande uit 10 appartementen. Het gebouw is gelegen te Hoog Beerzel en geniet een mooie groene omkadering. Top locatie met gunstige verbinding naar Putte, Heist en bij uitbreiding naar Antwerpen en Brussel.

Het gelijkvloers appartement van 106m² geniet een maximum aan lichtinval dankzij de vele raampartijen. Geen inkijk in dit appartement waarbij u een maximum aan privacy geniet. Ook het ZO gerichte terras van 30m² is een absolute troef!

Het appartement werd gebouwd in 2021 en voldoet aan alle energiezuinige vereisten om een BEN appartement te zijn met E20. Vloerverwarming, zonnepanelen, ramen dubbel glas, ventilatiesysteem Type D.
Het appartement werd volledig nieuw geschilderd, aangekleed met zeer degelijke raamdecoratie en vliegenramen. Kan als gewenst bemeubeld aangekocht worden. Alle slaapkamers, inkomhal, toilet en berging zijn uitgerust met ingemaakte kasten.

Via de inkomhal wordt toegang geboden tot de woonkamer met open keuken voorzien van alle toestellen en comfort. Zeer mooi terras aansluitend aan de woonkamer met prachtig groene omkadering. 2 slaapkamers allen uitgerust met ingemaakte kasten. Badkamer met lavab...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op