Benedenverdieping te koop

294000€

3 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 20156758
Immoweb code : 20156758

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met zonnige tuin en autostandplaat…

Laat u verrassen door dit gloednieuwe appartement!
Het appartement is gelegen op het gelijkvloers. Deze biedt een inkomhal, lichtrijke woonkamer met plaats voor een eetplaats en zithoek. Er is een modern ingerichte open keuken voorzien van alle toestellen met een aparte berging. De leefruimte staat via de de schuiframen in verbinding met de tuin en aangelegd terrras.
Er zijn drie slaapkamers, een badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele lavabomeubel, elektrische handdoekdroger en een toilet.
Het appartement is voorzien van een lucht-luchtwarmtepomp, die voldoende capaciteit heeft om het volledige appartement te verwarmen en te koelen. Verder is het appartement ook voorzien van zonnepanelen.
Verder geniet het appartement van één autostandplaats die inbegrepen is in de aankoopprijs en is er de mogelijkheid om apart nog een extra autostandplaats aan te kopen (vraagprijs: 10 000 euro). Voeding en UTP zijn voorzien voor een laadpaal, die naar de kast in elk appartement zijn gebracht. Buiten de inbegrepen autostandplaats is er nog één autostandplaats die apart kan bij gekocht worden.
De aannemers hebben ervoor gekozen om doorgedreven te isoleren, luchtdicht te werken en gebruik te maken van drievoudig glas in zeer goed isolerende PVC-kaders. Verder geniet het appartement ook van een ventilatiesysteem D, met aandacht voor akoestiek.

De prijs zal opgesplitst worden in € 50 000,00 grondaandeel (3% of 12%registratie) en € 245 000,00 constructiewaarde (21% btw).

Wenst u d…

Neem contact op