Benedenverdieping te koop

* 375000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 20003323
Immoweb code : 20003323
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Energiezuinig nieuwbouw appartement met 3 slpks, tuin, carp

Centraal gelegen gelijkvloers appartement in de dorpskern van Tielen op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Het betreft de eerste bewoning waardoor het appartement perfect in orde is. Deze eigendom bestaat uit 3 slpks, badkamer, ruime woonkamer met open keuken, berging/wasplaats, carport, 3 autostaanplaatsen en gemeenschappelijke fietsenberging.

Ruime inkomhal die toegang biedt tot 3 volwaardige slaapkamers waarvan één met ensuite dressing. De badkamer is voorzien van een ligbad,, douche en dubbele lavabo. De leefgedeeltes bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw waardoor u hier een leuk zicht heeft op de tuin. Ruime woonkamer met open keuken die volledig geïnstalleerd is. Aparte berging/wasplaats.
Via een grote schuifraam heeft u toegang tot de tuin die voorzien is van een aangelegd terras en volledig omheind is. Via hier heeft u ook rechtstreeks toegang naar de parking waar een carport en 3 autostaanplaatsen inbegrepen zijn in de prijs. Achteraan is ook een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. Vooraan het gebouw bevindt zich een gemeenschappelijke ruimte voor het plaatsen van de afvalcontainers.

Bijzonderheden:
- E-peil 26 door private zonnepanelen, vloerverwarming, volledige isolatie en verluchtingssysteem D
- Aankoop onder 6% btw op de constructiewaarde mogelijk tot en met 31/12/2024
- Kwalitatieve afwerking
- Vraagprijs inclusief carport en 3 autostaanplaatsen
- Centrale locatie
- Kleinschalig gebouw met lage gemeenschappelijke kosten

Neem contact op